Guido, Ellis & Gwenn Buijink

Marianne zou ik het liefst iedereen aanbevelen die last heeft van Misofonie. Mijn dochter Gwenn kreeg de laatste jaren steeds meer last van de “haat tegen geluiden”, het begon met kleine dingen. Niet de standaard “eetgeluiden/smakken/kauwen” maar dingen als: vegen met de bezem, potlood over papier, sloffen met schoenen over de vloer, haren langs een kussen wrijven.. geluiden met “wrijving”. Ze werd er “gek” van. Elke dag kwam ze gefrustreerd thuis, of boos… of verdrietig. Het werd alsmaar erger. In de klas had ze er veel last van. Ik ben op zoek gegaan naar therapie, eerst AMC overwogen, maar via de site van de Misofonie vereniging kwam ik bij Marianne terecht. Voor haar was deze vorm (deze soort van geluiden)van Misofonie onbekend, maar omdat bij de intake bleek dat mijn dochter gemotiveerd was, wilde ze de therapie proberen, die speciaal was aangepast op haar leeftijd (toen 11 jaar) Marianne stelde mijn dochter gerust en op haar gemak, zeer vriendelijke maar ook duidelijk kundige dame. Rustig en prettig en ontzettend lief. Onze dochter begon de sessies, na 6/7 sessies was mijn dochter helemaal van haar Misofonie af! Echt waar, mijn dochter leerde te ontspannen, haar gedachte te weerleggen. D.m.v. het dagelijks luisteren naar audio op haar telefoon. Het is zo fijn voor onze dochter, ze zat ten tijde van de therapie in groep 8. Ze kon nog moeilijk functioneren in de klas en 4 maanden later hebben we een ander kind. En kan ze zonder belemmeringen haar start maken in de brugklas. We bedanken Marianne daar enorm voor en kan niet vaak genoeg benadrukken dat ik het ieder kind/ volwassenen gun om van deze slopende aandoening af te komen! Warme groet,
Guido, Ellis & Gwenn Buijink